Јункер: Поради искуството со Хрватска и Словенија, пред влезот во ЕУ треба идните членки да ги решат граничните спорови - А1он
Почетна Регион Јункер: Поради искуството со Хрватска и Словенија, пред влезот во ЕУ треба идните членки да ги решат граничните спорови
Регион

Јункер: Поради искуството со Хрватска и Словенија, пред влезот во ЕУ треба идните членки да ги решат граничните спорови

17/02/2018 - 19:31 264 прегледи
Јункер: Поради искуството со Хрватска и Словенија, пред влезот во ЕУ треба идните членки да ги решат граничните спорови