Филип: Потребна е акција за идејата за европска армија да не остане само на зборови - А1он
Почетна Свет Филип: Потребна е акција за идејата за европска армија да не остане само на зборови
Свет

Филип: Потребна е акција за идејата за европска армија да не остане само на зборови

17/02/2018 - 18:52 305 прегледи
Филип: Потребна е акција за идејата за европска армија да не остане само на зборови