Харадинај: Земјите-членки на ЕУ кои не го признаваат Косово да не ја блокираат европската перспектива на земјата - А1он
Почетна Регион Харадинај: Земјите-членки на ЕУ кои не го признаваат Косово да не ја блокираат европската перспектива на земјата
Регион

Харадинај: Земјите-членки на ЕУ кои не го признаваат Косово да не ја блокираат европската перспектива на земјата

17/02/2018 - 17:29 2,204 прегледи
Харадинај: Земјите-членки на ЕУ кои не го признаваат Косово да не ја блокираат европската перспектива на земјата