„Совест“ до Валентино Димитровски: Манипулациите со обвинување за шовинизам, не може да се посилни од законот - А1он
Почетна Македонија „Совест“ до Валентино Димитровски: Манипулациите со обвинување за шовинизам, не може да се посилни од законот
Македонија

„Совест“ до Валентино Димитровски: Манипулациите со обвинување за шовинизам, не може да се посилни од законот

14/02/2018 - 20:35 339 прегледи
„Совест“ до Валентино Димитровски: Манипулациите со обвинување за шовинизам,  не може да се посилни од законот