Србија и Хрватска со пари на ЕУ ќе ја реконструираат железничката линија Загреб-Белград - А1он
Почетна Регион Србија и Хрватска со пари на ЕУ ќе ја реконструираат железничката линија Загреб-Белград
Регион

Србија и Хрватска со пари на ЕУ ќе ја реконструираат железничката линија Загреб-Белград

14/02/2018 - 19:49 243 прегледи
Србија и Хрватска со пари на ЕУ ќе ја реконструираат железничката линија Загреб-Белград