Американски адмирал: Целта на Ким Џонг-ун е обединување на Корејскиот полуостров под неговиот тоталитарен режим - А1он
Почетна Свет Американски адмирал: Целта на Ким Џонг-ун е обединување на Корејскиот полуостров под неговиот тоталитарен режим
Свет

Американски адмирал: Целта на Ким Џонг-ун е обединување на Корејскиот полуостров под неговиот тоталитарен режим

14/02/2018 - 19:44 457 прегледи
Американски адмирал: Целта на Ким Џонг-ун е обединување на Корејскиот полуостров под неговиот тоталитарен режим