ФОТО: Заев ги закрои лозјата во Тиквешијата газејќи на црвен тепих - А1он
Почетна Македонија ФОТО: Заев ги закрои лозјата во Тиквешијата газејќи на црвен тепих
Македонија

ФОТО: Заев ги закрои лозјата во Тиквешијата газејќи на црвен тепих

14/02/2018 - 19:22 1,960 прегледи
ФОТО: Заев ги закрои лозјата во Тиквешијата газејќи на црвен тепих