Поради невремето голем број на населени места во западниот дел на Македонија останаа без електрична енергија - А1он
Почетна Македонија Поради невремето голем број на населени места во западниот дел на Македонија останаа без електрична енергија
Македонија

Поради невремето голем број на населени места во западниот дел на Македонија останаа без електрична енергија

14/02/2018 - 19:12 355 прегледи
Поради невремето голем број на населени места во западниот дел на Македонија останаа без електрична енергија