Стапи во сила Договорот за пријателство, добрососедство и соработка меѓу Македонија и Бугарија - А1он
Почетна Актуелно Стапи во сила Договорот за пријателство, добрососедство и соработка меѓу Македонија и Бугарија
Актуелно

Стапи во сила Договорот за пријателство, добрососедство и соработка меѓу Македонија и Бугарија

14/02/2018 - 18:57 343 прегледи
Стапи во сила Договорот за пријателство, добрососедство и соработка меѓу Македонија и Бугарија