НБРМ: Набавките на цвеќе и чоколади се за повеќе настани во текот на годината, се избираат според најниска цена - А1он
Почетна Економија НБРМ: Набавките на цвеќе и чоколади се за повеќе настани во текот на годината, се избираат според најниска цена
Економија

НБРМ: Набавките на цвеќе и чоколади се за повеќе настани во текот на годината, се избираат според најниска цена

14/02/2018 - 17:56 239 прегледи
НБРМ: Набавките на цвеќе и чоколади се за повеќе настани во текот на годината, се избираат според најниска цена