Град Скопје: Секој што смета дека погрешно му е блокирана сметката да побара разгледување - А1он
Почетна Македонија Град Скопје: Секој што смета дека погрешно му е блокирана сметката да побара разгледување
Македонија

Град Скопје: Секој што смета дека погрешно му е блокирана сметката да побара разгледување

14/02/2018 - 17:30 952 прегледи
Град Скопје: Секој што смета дека погрешно му е блокирана сметката да побара разгледување