ВМРО-ДПМНЕ: Порастот на трошоците за живот е најголем во последните неколку години - А1он
Почетна Економија ВМРО-ДПМНЕ: Порастот на трошоците за живот е најголем во последните неколку години
Економија

ВМРО-ДПМНЕ: Порастот на трошоците за живот е најголем во последните неколку години

14/02/2018 - 16:57 147 прегледи
ВМРО-ДПМНЕ: Порастот на трошоците за живот е најголем во последните неколку години