Штип ќе формира Солидарен фонд за помош за лекување на луѓе во странство - А1он
Почетна Македонија Штип ќе формира Солидарен фонд за помош за лекување на луѓе во странство
Македонија

Штип ќе формира Солидарен фонд за помош за лекување на луѓе во странство

14/02/2018 - 16:06 73 прегледи
Штип ќе формира Солидарен фонд за помош за лекување на луѓе во странство