(ВИДЕО) Николовски: Повеќе мерки за подобрување на состојбите во земјоделството - А1он
Почетна Економија (ВИДЕО) Николовски: Повеќе мерки за подобрување на состојбите во земјоделството
Економија

(ВИДЕО) Николовски: Повеќе мерки за подобрување на состојбите во земјоделството

14/02/2018 - 15:37 55 прегледи
(ВИДЕО) Николовски: Повеќе мерки за подобрување на состојбите во земјоделството