Ѕанакопулос: Оптимисти сме дека ќе успееме да стигнеме до заемно прифатливо решение - А1он
Почетна Регион Ѕанакопулос: Оптимисти сме дека ќе успееме да стигнеме до заемно прифатливо решение
Регион

Ѕанакопулос: Оптимисти сме дека ќе успееме да стигнеме до заемно прифатливо решение

14/02/2018 - 15:33 166 прегледи
Ѕанакопулос: Оптимисти сме дека ќе успееме да стигнеме до заемно прифатливо решение