(ВИДЕО) Заев: Ги охрабрувам земјоделците да сметаат на партнерството во Владата - А1он
Почетна Економија (ВИДЕО) Заев: Ги охрабрувам земјоделците да сметаат на партнерството во Владата
Економија

(ВИДЕО) Заев: Ги охрабрувам земјоделците да сметаат на партнерството во Владата

14/02/2018 - 15:26 63 прегледи
(ВИДЕО) Заев: Ги охрабрувам земјоделците да сметаат на партнерството во Владата