Акција за чистење на Скопскиот аквадукт во Визбегово - А1он
Почетна Македонија Акција за чистење на Скопскиот аквадукт во Визбегово
Македонија

Акција за чистење на Скопскиот аквадукт во Визбегово

14/02/2018 - 15:16 134 прегледи
Акција за чистење на Скопскиот аквадукт во Визбегово