Дебата: Новиот закон за јавни набавки ќе овозможи заштита од корупција - А1он
Почетна Економија Дебата: Новиот закон за јавни набавки ќе овозможи заштита од корупција
Економија

Дебата: Новиот закон за јавни набавки ќе овозможи заштита од корупција

14/02/2018 - 14:51 203 прегледи
Дебата: Новиот закон за јавни набавки ќе овозможи заштита од корупција