Реакции за одобрени проекти во музичката дејност, Филхармонијата ќе прати приговор до комисијата - А1он
Почетна Култура Реакции за одобрени проекти во музичката дејност, Филхармонијата ќе прати приговор до комисијата
Култура

Реакции за одобрени проекти во музичката дејност, Филхармонијата ќе прати приговор до комисијата

14/02/2018 - 14:46 99 прегледи
Реакции за одобрени проекти во музичката дејност, Филхармонијата ќе прати приговор до комисијата