(ВИДЕО) Вељановски: Годишната програма на Министерството за култура е безидејна, неправична, популистичка, „про-шарена“ - А1он
Почетна Култура (ВИДЕО) Вељановски: Годишната програма на Министерството за култура е безидејна, неправична, популистичка, „про-шарена“
Култура

(ВИДЕО) Вељановски: Годишната програма на Министерството за култура е безидејна, неправична, популистичка, „про-шарена“

14/02/2018 - 14:04 146 прегледи
(ВИДЕО) Вељановски: Годишната програма на Министерството за култура е безидејна, неправична, популистичка, „про-шарена“