Министерот Спасовски во Шведска на самит за искоренување на насилството кај децата - А1он
Почетна Македонија Министерот Спасовски во Шведска на самит за искоренување на насилството кај децата
Македонија

Министерот Спасовски во Шведска на самит за искоренување на насилството кај децата

14/02/2018 - 13:19 41 прегледи
Министерот Спасовски во Шведска на самит за искоренување на насилството кај децата