Федерацијата на планинарски спортови формира комисија за случајот со двајцата загинати планинари - А1он
Почетна Македонија Федерацијата на планинарски спортови формира комисија за случајот со двајцата загинати планинари
Македонија

Федерацијата на планинарски спортови формира комисија за случајот со двајцата загинати планинари

14/02/2018 - 12:19 317 прегледи
Федерацијата на планинарски спортови формира комисија за случајот со двајцата загинати планинари