Синдикатот на ЈП „Водовод и канализација“ е против укинувањето на надоместокот за успешност - А1он
Почетна Актуелно Синдикатот на ЈП „Водовод и канализација“ е против укинувањето на надоместокот за успешност
Актуелно

Синдикатот на ЈП „Водовод и канализација“ е против укинувањето на надоместокот за успешност

14/02/2018 - 12:08 699 прегледи
Синдикатот на ЈП „Водовод и канализација“ е против укинувањето на надоместокот за успешност