Антитерористичка операција на турските сили вo Дијарбекир - А1он
Почетна Регион Антитерористичка операција на турските сили вo Дијарбекир
Регион

Антитерористичка операција на турските сили вo Дијарбекир

14/02/2018 - 11:55 112 прегледи
Антитерористичка операција на турските сили вo Дијарбекир