Најмногу снег на Маврово, а дожд во Охрид - А1он
Почетна Македонија Најмногу снег на Маврово, а дожд во Охрид
Македонија

Најмногу снег на Маврово, а дожд во Охрид

14/02/2018 - 10:36 144 прегледи
Најмногу снег на Маврово, а дожд во Охрид