Федерален судија од Њујорк ја блокираше одлуката на Трамп да ја откаже програмата ДАЦА - А1он
Почетна Свет Федерален судија од Њујорк ја блокираше одлуката на Трамп да ја откаже програмата ДАЦА
Свет

Федерален судија од Њујорк ја блокираше одлуката на Трамп да ја откаже програмата ДАЦА

14/02/2018 - 08:28 52 прегледи
Федерален судија од Њујорк ја блокираше одлуката на Трамп да ја откаже програмата ДАЦА