Сообраќајот отежнат, прекини и забрани на дел од патиштата - А1он
Почетна Македонија Сообраќајот отежнат, прекини и забрани на дел од патиштата
Македонија

Сообраќајот отежнат, прекини и забрани на дел од патиштата

14/02/2018 - 08:24 201 прегледи
Сообраќајот отежнат, прекини и забрани на дел од патиштата