Фејсбук станува социјална мрежа за стари луѓе, покажува последното истражување - А1он
Почетна МагазинТехнологија Фејсбук станува социјална мрежа за стари луѓе, покажува последното истражување
Технологија

Фејсбук станува социјална мрежа за стари луѓе, покажува последното истражување

13/02/2018 - 22:39 828 прегледи
Фејсбук станува социјална мрежа за стари луѓе, покажува последното истражување