За „Ден на дрвото“ биле потрошени 17,8 милиони евра, а преживеале само 21 отсто од вкупно засадените садници - А1он
Почетна Актуелно За „Ден на дрвото“ биле потрошени 17,8 милиони евра, а преживеале само 21 отсто од вкупно засадените садници
Актуелно

За „Ден на дрвото“ биле потрошени 17,8 милиони евра, а преживеале само 21 отсто од вкупно засадените садници

13/02/2018 - 19:44 397 прегледи
За „Ден на дрвото“ биле потрошени 17,8 милиони евра, а преживеале само 21 отсто од вкупно засадените садници