Фамилиите на загинатите планинари: Кој дал дозвола да се реализира турата во екстремно лоши услови? - А1он
Почетна Актуелно Фамилиите на загинатите планинари: Кој дал дозвола да се реализира турата во екстремно лоши услови?
Актуелно

Фамилиите на загинатите планинари: Кој дал дозвола да се реализира турата во екстремно лоши услови?

13/02/2018 - 19:26 5,000 прегледи
Фамилиите на загинатите планинари: Кој дал дозвола да се реализира турата во екстремно лоши услови?