Поради лавина на патот, затворен патниот правец Маврово-Дебар - А1он
Почетна Македонија Поради лавина на патот, затворен патниот правец Маврово-Дебар
Македонија

Поради лавина на патот, затворен патниот правец Маврово-Дебар

13/02/2018 - 18:57 214 прегледи
Поради лавина на патот, затворен патниот правец Маврово-Дебар