Министерот Адеми во Малта го потврдува пријателството помеѓу двете земји - А1он
Почетна Македонија Министерот Адеми во Малта го потврдува пријателството помеѓу двете земји
Македонија

Министерот Адеми во Малта го потврдува пријателството помеѓу двете земји

13/02/2018 - 18:50 49 прегледи
Министерот Адеми во Малта го потврдува пријателството помеѓу двете земји