Култура им додели пари, а Бернејс Пропаганда прв пат слушаат за концерт во Филхармонија - А1он
Почетна Актуелно Култура им додели пари, а Бернејс Пропаганда прв пат слушаат за концерт во Филхармонија
Актуелно

Култура им додели пари, а Бернејс Пропаганда прв пат слушаат за концерт во Филхармонија

13/02/2018 - 17:59 1,591 прегледи
Култура им додели пари, а Бернејс Пропаганда прв пат слушаат  за концерт во Филхармонија