Федерацијата на планински спортови формираше комисија за истражување на смртта на планинарите - А1он
Почетна Македонија Федерацијата на планински спортови формираше комисија за истражување на смртта на планинарите
Македонија

Федерацијата на планински спортови формираше комисија за истражување на смртта на планинарите

13/02/2018 - 17:28 1,775 прегледи
Федерацијата на планински спортови формираше комисија за истражување на смртта на планинарите