Пилотка во последен момент спречила судир меѓу два патнички авиони во Индија - А1он Advertisement
Почетна Свет Пилотка во последен момент спречила судир меѓу два патнички авиони во Индија
Свет

Пилотка во последен момент спречила судир меѓу два патнички авиони во Индија

13/02/2018 - 17:07 401 прегледи
Пилотка во последен момент спречила судир меѓу два патнички авиони во Индија