Романија и Турција ќе тестираат 5G мобилни мрежи - А1он
Почетна МагазинТехнологија Романија и Турција ќе тестираат 5G мобилни мрежи
Технологија

Романија и Турција ќе тестираат 5G мобилни мрежи

13/02/2018 - 17:04 123 прегледи
Романија и Турција ќе тестираат 5G мобилни мрежи