УХМР: Можно е зголемување на нивоата на реките по најавите за врнежи од дожд и снег - А1он
Почетна Македонија УХМР: Можно е зголемување на нивоата на реките по најавите за врнежи од дожд и снег
Македонија

УХМР: Можно е зголемување на нивоата на реките по најавите за врнежи од дожд и снег

13/02/2018 - 16:32 224 прегледи
УХМР: Можно е зголемување на нивоата на реките по најавите за врнежи од дожд и снег