Најмалку 10 мигранти се исчезнати откако чамец се преврти во Марица - А1он
Почетна Регион Најмалку 10 мигранти се исчезнати откако чамец се преврти во Марица
Регион

Најмалку 10 мигранти се исчезнати откако чамец се преврти во Марица

13/02/2018 - 16:22 164 прегледи
Најмалку 10 мигранти се исчезнати откако чамец се преврти во Марица