Ердоган: Меѓународните компании кои истражуваат гас во Средоземното Море да не ги повредуваат турските права - А1он Advertisement
Почетна Регион Ердоган: Меѓународните компании кои истражуваат гас во Средоземното Море да не ги повредуваат турските права
Регион

Ердоган: Меѓународните компании кои истражуваат гас во Средоземното Море да не ги повредуваат турските права

13/02/2018 - 16:17 773 прегледи
Ердоган: Меѓународните компании кои истражуваат гас во Средоземното Море да не ги повредуваат турските права