Забрана за движење на тешки товарни возила кон Пресека и Буково, како и кон граничниот премин Ќафасан - А1он
Почетна Македонија Забрана за движење на тешки товарни возила кон Пресека и Буково, како и кон граничниот премин Ќафасан
Македонија

Забрана за движење на тешки товарни возила кон Пресека и Буково, како и кон граничниот премин Ќафасан

13/02/2018 - 16:11 87 прегледи
Забрана за движење на тешки товарни возила кон Пресека и Буково, како и кон граничниот премин Ќафасан