Бутарис: Не сум предложил промена на името на аеродромот во Солун - А1он
Почетна Актуелно Бутарис: Не сум предложил промена на името на аеродромот во Солун
Актуелно

Бутарис: Не сум предложил промена на името на аеродромот во Солун

13/02/2018 - 15:41 422 прегледи
Бутарис: Не сум предложил промена на името на аеродромот во Солун