Бутарис критикуван за изјавата за преименување на аеродромот и автобуската станица во Солун - А1он
Почетна Регион Бутарис критикуван за изјавата за преименување на аеродромот и автобуската станица во Солун
Регион

Бутарис критикуван за изјавата за преименување на аеродромот и автобуската станица во Солун

13/02/2018 - 15:30 79 прегледи
Бутарис критикуван за изјавата за преименување на аеродромот и автобуската станица во Солун