Лавров: Дејствувањето на САД во Сирија е опасно - А1он Advertisement
Почетна Свет Лавров: Дејствувањето на САД во Сирија е опасно
Свет

Лавров: Дејствувањето на САД во Сирија е опасно

13/02/2018 - 15:28 205 прегледи
Лавров: Дејствувањето на САД во Сирија е опасно