Забрани за камиони и автобуси на патот Тетово-Попова Шапка и кај Буково - А1он
Почетна Македонија Забрани за камиони и автобуси на патот Тетово-Попова Шапка и кај Буково
Македонија

Забрани за камиони и автобуси на патот Тетово-Попова Шапка и кај Буково

13/02/2018 - 15:23 243 прегледи
Забрани за камиони и автобуси на патот Тетово-Попова Шапка и кај Буково