Успешно лансирана ракетата „Сојуз“ кон Меѓународната вселенска станица - А1он
Почетна Свет Успешно лансирана ракетата „Сојуз“ кон Меѓународната вселенска станица
Свет

Успешно лансирана ракетата „Сојуз“ кон Меѓународната вселенска станица

13/02/2018 - 15:20 46 прегледи
Успешно лансирана ракетата „Сојуз“ кон Меѓународната вселенска станица