Јапонија: Од 20.000 молби за азил, одобрени само 20 - А1он
Почетна Свет Јапонија: Од 20.000 молби за азил, одобрени само 20
Свет

Јапонија: Од 20.000 молби за азил, одобрени само 20

13/02/2018 - 15:16 159 прегледи
Јапонија: Од 20.000 молби за азил, одобрени само 20