Ердоган: Тие што се закануваат, никогаш не ја почувствувале османлиската шлаканица - А1он
Почетна Регион Ердоган: Тие што се закануваат, никогаш не ја почувствувале османлиската шлаканица
Регион

Ердоган: Тие што се закануваат, никогаш не ја почувствувале османлиската шлаканица

13/02/2018 - 15:13 120 прегледи
Ердоган: Тие што се закануваат, никогаш не ја почувствувале османлиската шлаканица