(ВИДЕО) Јорданов: 100 дена локална власт на Филип Темелковски се 100 дена класично недомаќинско и расипничко работење - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Јорданов: 100 дена локална власт на Филип Темелковски се 100 дена класично недомаќинско и расипничко работење
Македонија

(ВИДЕО) Јорданов: 100 дена локална власт на Филип Темелковски се 100 дена класично недомаќинско и расипничко работење

13/02/2018 - 15:05 764 прегледи
(ВИДЕО) Јорданов: 100 дена локална власт на Филип Темелковски се 100 дена класично недомаќинско и расипничко работење