Министерството за финансии денеска ќе позјами 36 милиони евра, утре ќе ја врати истата сума за стари долгови - А1он
Почетна Економија Министерството за финансии денеска ќе позјами 36 милиони евра, утре ќе ја врати истата сума за стари долгови
Економија

Министерството за финансии денеска ќе позјами 36 милиони евра, утре ќе ја врати истата сума за стари долгови

13/02/2018 - 14:22 71 прегледи
Министерството за финансии денеска ќе позјами 36 милиони евра, утре ќе ја врати истата сума за стари долгови