Град Скопје со конкурс за дизајн на клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило - А1он
Почетна Македонија Град Скопје со конкурс за дизајн на клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило
Македонија

Град Скопје со конкурс за дизајн на клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило

13/02/2018 - 13:53 733 прегледи
Град Скопје со конкурс за дизајн на клупи, корпи за отпадоци и заштитни столпчиња за зеленило